Mengenai Kami
 

 


CDA Pro • Audio adalah anak syarikat kepada Control Devices - pembekal utama dengan produk Aeroangkasa, Pertahanan dan Elektronik Industri. Control Devices juga membekalkan alat ujian & pengukuran bagi pengeluar peralatan audio. Kita semua boleh tahu dan guna semua produk ini.

Latar belakang kami adalah daripada kejuruteraan dan bersuka-cita kepada audio. CDA Pro • Audio menyediakan berbagai produk yang akan membuat anda dan fasilitas anda berlainan daripada lain.

Bagaimana pentingnya untuk anda menghasilkan production bunyi yang berkualiti? Apakah sebenarnya kecemerlangan video dan bunyi yang diidamkan?

Kami adalah pembekal utama kepada sesiapa orang yang berpeerless dalam prestasi dan reka bentuk elektronik. Selain itu, kami juga membekalkan produk kepada syarikat-syarikat dengan reputasi yang terkemuka di dunia oleh sebab kualiti bunyi. Di mana state-of-the-art tanpa kompromi.

Kami percaya permintaan anda tidak akan terhad oleh kekurangan tecknology dan produk. Sebab kita mencari kualiti bunyi! Kesucian dan semula jadi bunyi adalah daripada ketepatan dan kejituan.

Kami CDA Audio Pro • sedang mencari perkosing jangka panjang dan setia dengan beberapa minda terkemuka dalam perniagaan.Kami komited untuk menyediakan pemahaman yang lebih mendalam akan audio dan membawa pasukan pereka dan pembuatan audio memberi bangkel dan seminar pendidikan kepda pelanggan-pelanggan.

Cari sebab mengapa pelbagai produk kami akan dihormati dan digunakan oleh beberapa artis studio dan artis paling terkenal di dunia.